Highlighter
مقام معظم رهبری: مهمترین راه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ورود از منظر دین است.
حضرت امام خمینی (قدس السره): امروز اسلام به شما محتاج است، قرآن کریم محتاج به شماست، خودتان را اصلاح کنید.
حضرت امام خمینی (قدس السره): من گمان میکنم که آن چیزی که به اسلام بیشتر از همه چیز ضرر زده است، عدم تربیت صحیح است.

آخرین اخبار

حرکات اصلاحی
ارسال گزارش
خبرنگار افتخاری

ProJoom Multi Rotator: No banners detected!

آسیب جدی شبکه های اجتماعی

شنبه, 31 شهریور 1397 ساعت 16:22 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

شبکه‌های اجتماعی غیربومی کارشناسان، جذابیت و تنوع نرم‌افزارهای فضای مجازی، پایین بودن قیمت آن‌ها، وجود سیم‌کارت‌های بدون هویت و به‌روز نبودن اطلاعات مردم را از دلایل افزایش جرائم در فضای مجازی می‌دانند.

تهران-خبرنگار آسیب نیوز،  اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مانند بسیاری از پدیده‌های دیگر دارای پیامدهای مثبت و منفی هستند که با برنامه‌ریزی و بالا بردن سطح آگاهی عمومی می‌توان از آثار و دستاوردهای مثبت آن بهره گرفت و پیامدهای منفی را به حداقل رساند. از طرفی فرامکان و فرازمان بودن اینترنت و در دسترس بودن آن، موجب شکل‌گیری شیوه جدیدی از تعاملات اجتماعی نسبت به گذشته شده و تغییراتی شگرفی را در سبک زندگی، تعاملات اجتماعی و حتی مشارکت سیاسی ایجاد کرده است.

 

با وجود این، کارشناسان معتقدند که شبکه‌های اجتماعی غیربومی به‌دلیل عدم رعایت برخی اصول اخلاقی و همخوانی نداشتن با فرهنگ و تمدن ایرانی می‌تواند صدمات جبران ناپذیری را به بنیان خانواده وارد کند. افراد سودجو و کلاهبردار با استفاده از محیط برخی شبکه‌های‌ اجتماعی پرمخاطب، این فضا را محلی برای انجام عمل مجرمانه خود کرده و آسیب‌هایی در حوزه‌های مختلف به نوجوانان یا خانواده‌ها وارد می‌کنند.

 

اما درباره علل افزایش جرائم سایبری، برروی سایت پلیس فتا اعلام شده که جذابیت و تنوع نرم‌افزارهای فضای مجازی، پایین بودن قیمت آن‌ها، وجود سیم‌کارت‌های بدون هویت و از همه مهم‌تر به‌روز نبودن اطلاعات مردم در این زمینه‌ها، از دلایل افزایش جرائم فضای مجازی است.

 

پایین بودن آگاهی کاربران باعث سوءاستفاده افراد فرصت‌طلب در فضای مجازی شده است. از این رو سرقت و اخاذی از طریق انتشار تصاویر شخصی و خصوصی افراد از جرائم شایع در فضای مجازی به شمار می‌رود که پیشگیری از این‌گونه موارد، دقت بالای شهروندان در استفاده از این فضا را می‌طلبد.

 

در نهایت، با توجه به اهمیت ایمنی در فضای مجازی، لازم است کاربران ضمن جدی گرفتن آسیب‌ها و تهدیدات این فضا و خصوصا شبکه‌های اجتماعی غیربومی، اقدامات مورد نیاز برای مقابله با تهدیدات را انجام دهند.

 

منبع:ایسنا

 

انتهای پیام/*

خواندن 1643 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 

مقالات علمی

  • مضرات الکل بر مغز و بدن انسان چیست؟

    شاید تا الان از رسانه­‌ها یا دوستان شنیده باشید که الکل به مغز ما آسیب می‌رساند، اما چطور؟ لازمه دانستن این موضوع، شناختن کارهای مغز است، مغز مرکز کنترل و فرماندهی بدن است و خیلی از کارهای بدن به دستور آن انجام می شود (ضربان قلب ، گریه کردن، خندیدن،…
  • چگونه از خشم خود استفاده کنیم؟

    در تربیت کودک خشم والدین هم سهمی برای خودش دارد. در واقع اگر والدین نتوانند در لحظاتی معین خشمگین بشوند نشان خواهند داد که نسبت به کودکشان بی‌تفاوت هستند. کودکان نمی‌توانند در برابر طغیان‌های خشم که همراه با بی احترامی (داد زدن، فحش دادن، تحقیر و سرزنش کودک جلوی دیگران)…
  • بخل یا حسادت و بررسی انواع مختلف آن

    آیا بخل می‌تواند یک احساس مثبت باشد؟ به نظر شما آیا حسادت می‌تواند روی دیگری نیز اثر داشته باشد و به جای ویران کردن خود و اطرافیان در حقیقت بتواند در انجام امور به ما کمک کند؟ با یک مثال شروع می‌کنیم: شما برای مدتی نسبتا طولاتی دلتان را برای…
  • نوجوان خشمگین و روش های برقراری ارتباط با او

    در دنیای امروز راه حل های متفاوتی برای حل مشکلات مختلف وجود دارد، مهمترین آنها ارتباط برقرار کردن با فرد مقابل است. صحبت کردن درباره پیشنهادات؛ صحبت کردن درباره نظرات و… که از طریق این ارتباط و بیان کردن مشکلات، خیلی از آن ها به سادگی حل می شود. اما…
  • چگونه به بچه‌ها آموزش دهیم مهربان و محکم باشند؟

    نگرانی درباره اعتیاد به دارو ، روی آوردن به مشروبات الکلی، رانندگی در حالت خواب آلودگی، سیگار کشیدن، نگرانی درباره موفقیت در مدرسه و ورزش‌های لازم برای سلامتی، فراهم کردن خانه و هزینه مناسب، توجه به نمرات و عملکردها و… واقعا لیست نگرانی‌های والدین درباره فرزندانشان می‌تواند به کره ماه…

دریافت روزنامه های روز

پیام بنیانگذار بنیاد

برای ساختارشکنی در راستای کاهش آسیب آمده ایم!

مصطفی راستینه هر اجتماع انساني، فرهنگ خاصي دارد که مي‏توان...