Highlighter
مقام معظم رهبری: مهمترین راه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ورود از منظر دین است.
حضرت امام خمینی (قدس السره): امروز اسلام به شما محتاج است، قرآن کریم محتاج به شماست، خودتان را اصلاح کنید.
حضرت امام خمینی (قدس السره): من گمان میکنم که آن چیزی که به اسلام بیشتر از همه چیز ضرر زده است، عدم تربیت صحیح است.

آخرین اخبار

حرکات اصلاحی
ارسال گزارش
خبرنگار افتخاری

ProJoom Multi Rotator: No banners detected!

خانواده و چگونگی مواجهه با فضای مجازی/ کم‌کاری بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای/ مقابله فیلتری نتیجه ندارد

شنبه, 27 مرداد 1397 ساعت 12:21 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه فضای مجازی به ساختار خانواده‌ها آسیب زده است، گفت: امروزه آشنایی‌های زیادی در فضای مجازی صورت می‌گیرد که روابط درست و صحیحی نیستند و عموما در سنین مختلف اتفاق افتاده و بسیاری از آنان به آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق منجر شده‌اند.

تهران - خبرنگار آسیب نیوز : افزایش میزان ازدواج نسبت سال گذشته/ نقش دفاتر مشاوره پیش از ازدواج در کاهش طلاقمحمدمهدی تندگویان، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان  با بیان اینکه به مناسبت هفته جوان، جشنواره و دوره‌های ازدواج در کشور در حال برگزاری است، اظهار کرد: این دوره‌ها تا دوشنبه در کشور کاملا رایگان است و تا کنون ۴۶۰ کارگاه با عنوان مهارت زندگی در سراسر کشور برگزار شده است.

 

وی با اشاره به پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان وام ازدواج عنوان کرد: این وام تا کنون به ۳۸۰ هزار نفر پرداخت شده و این عدد نشان دهنده افزایش میزان ازدواج در کشور نسبت به سال گذشته است.

 

تندگویان با بیان اینکه ۲۰۰ دفتر مشاوره ازدواج در سراسر کشور وجود دارد، گفت: این دفاتر کار مشاوره‌های پیش از ازدواج را انجام می‌دهند و سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار نفر به ما مراجعه کرده که ۶۰ درصد آن‌ها را افراد مجرد تشکیل می‌دادند. این آمار مناسبی بوده و نشان از این دارد افراد پیش از ازدواج برای حل مشکلات زندگی خود مراجعه کرده و از امکانات این دفاتر استفاده کرده‌اند.

 

معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: اگر مراجعه به دفاتر مشاوره پیش ازدواج به یک فرهنگ تبدیل شود، می‌توان از بروز بسیاری از مشکلات پس از ازدواج گیری کرده و آمار طلاق را کاهش دهیم.

 

فضای مجازی و آسیب‌های وارده به خانواده

تندگویان در ادامه با بیان اینکه فضای مجازی به ساختار خانواده‌ها آسیب زده است، تصریح کرد: این مسأله امروز تبدیل به یک موضوع کشوری شده و خانواده‌ها را دچار آسیب کرده است، برای این موضوع می‌بایست از یک دهه قبل برنامه‌ریزی صورت می‌گرفت، اما عملا انجام نشده و آن را تبدیل به یک درگیری روزانه کرده است. امروزه آشنایی‌های زیادی در فضای مجازی صورت می‌گیرد روابط درست و صحیحی نیستند و عموما در سنین مختلف اتفاق افتاده و بسیاری از آنان به آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق منجر شده‌اند.

 

وی عنوان کرد: الان هم با فیلتر کردن و بستن سایت‌های مختلف به هیچ جایی نمی‌رسیم کار بدتر شده و بهتر نمی‌شود به نظر من باید فرهنگ‌سازی و تولید محتوا کرد. ما یک دوره‌ای سر موضوعات مختلف این مسئله را تست کرده‌ایم مثلا سر موضوع بهره برداری از ویدیو و نوار‌های ویدیو هم این مشکل را داشتیم و بعد فرهنگ‌سازی کرده و با تولید محتوای مناسبی که در کشور شکل گرفت نگاه‌ها تغییر پیدا کرد و الان به یک سامانی رسیده است.

 

مقابله فیلتری و برخورد سلبی ما را به نتیجه نمی‌رساند

معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان تأکید کرد: مقابله فیلتری و برخورد سلبی ما را به نتیجه نمی‌رساند، کاری که با تلگرام کردیم عملاً هیچ پاسخ مناسبی از آن دریافت نشد، ما باید فرهنگ‌سازی کنیم تا بتوانیم از بستر‌ها استفاده کرده و به یک سمتی برویم که همه بتوانند از این فضا‌ها درست استفاده کنند.

 

تندگویان یادآور شد: در حال حاضر بخشی از سمن‌ها کارشان تولید محتوا در فضای مجازی است همین الان هم تشکل‌های آن‌ها فعالیت می‌کنند و درخواست ما از وزارت ارشاد و نهاد‌های دیگر این است که با ما همکاری کنند تا فعالیت این سمن‌ها تسهیل شود.

 

وی بیان کرد: ما در دو بخش تبلیغاتی و آموزشی در فضای مجازی در حال فعالیت هستیم و در موضوع بازی‌سازی نیز در حال تولید نرم‌افزار بوده و به دنبال این هستیم که حتی بتوانیم جایگاهی را در این حوزه درست کنیم یا اینکه در مسابقات بین‌المللی قصه‌های بازی نیز بتوانیم جاپایی داشته باشیم.

 

تندگویان در پایان افزود: متاسفانه بنیاد بازی‌های رایانه‌ای داریم، اما فعال نیست تا بتواند تیم‌ها را به مسابقات برده و از آنان استفاده کند ما درخواست کردیم که وزارت ارشادی امکاناتی را در این راستا به ما بدهد، همچنین به زودی تفاهم نامه‌ای را هم با وزارت ارتباطات امضا می‌کنیم که یک سری امکانات به ما داده تا بتوانیم در آن فضا مثبت‌تر وارد شویم.

منبع:ایلنا

انتهای پیام

خواندن 2290 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 

مقالات علمی

  • مضرات الکل بر مغز و بدن انسان چیست؟

    شاید تا الان از رسانه­‌ها یا دوستان شنیده باشید که الکل به مغز ما آسیب می‌رساند، اما چطور؟ لازمه دانستن این موضوع، شناختن کارهای مغز است، مغز مرکز کنترل و فرماندهی بدن است و خیلی از کارهای بدن به دستور آن انجام می شود (ضربان قلب ، گریه کردن، خندیدن،…
  • چگونه از خشم خود استفاده کنیم؟

    در تربیت کودک خشم والدین هم سهمی برای خودش دارد. در واقع اگر والدین نتوانند در لحظاتی معین خشمگین بشوند نشان خواهند داد که نسبت به کودکشان بی‌تفاوت هستند. کودکان نمی‌توانند در برابر طغیان‌های خشم که همراه با بی احترامی (داد زدن، فحش دادن، تحقیر و سرزنش کودک جلوی دیگران)…
  • بخل یا حسادت و بررسی انواع مختلف آن

    آیا بخل می‌تواند یک احساس مثبت باشد؟ به نظر شما آیا حسادت می‌تواند روی دیگری نیز اثر داشته باشد و به جای ویران کردن خود و اطرافیان در حقیقت بتواند در انجام امور به ما کمک کند؟ با یک مثال شروع می‌کنیم: شما برای مدتی نسبتا طولاتی دلتان را برای…
  • نوجوان خشمگین و روش های برقراری ارتباط با او

    در دنیای امروز راه حل های متفاوتی برای حل مشکلات مختلف وجود دارد، مهمترین آنها ارتباط برقرار کردن با فرد مقابل است. صحبت کردن درباره پیشنهادات؛ صحبت کردن درباره نظرات و… که از طریق این ارتباط و بیان کردن مشکلات، خیلی از آن ها به سادگی حل می شود. اما…
  • چگونه به بچه‌ها آموزش دهیم مهربان و محکم باشند؟

    نگرانی درباره اعتیاد به دارو ، روی آوردن به مشروبات الکلی، رانندگی در حالت خواب آلودگی، سیگار کشیدن، نگرانی درباره موفقیت در مدرسه و ورزش‌های لازم برای سلامتی، فراهم کردن خانه و هزینه مناسب، توجه به نمرات و عملکردها و… واقعا لیست نگرانی‌های والدین درباره فرزندانشان می‌تواند به کره ماه…

دریافت روزنامه های روز

پیام بنیانگذار بنیاد

برای ساختارشکنی در راستای کاهش آسیب آمده ایم!

مصطفی راستینه هر اجتماع انساني، فرهنگ خاصي دارد که مي‏توان...