Highlighter
مقام معظم رهبری: مهمترین راه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ورود از منظر دین است.
حضرت امام خمینی (قدس السره): امروز اسلام به شما محتاج است، قرآن کریم محتاج به شماست، خودتان را اصلاح کنید.
حضرت امام خمینی (قدس السره): من گمان میکنم که آن چیزی که به اسلام بیشتر از همه چیز ضرر زده است، عدم تربیت صحیح است.

آخرین اخبار

حرکات اصلاحی
ارسال گزارش
خبرنگار افتخاری

ProJoom Multi Rotator: No banners detected!

طلاق آسیبی جدی فرا روی جامعه/ سبک زندگی اسلامی عامل تحکیم بنیان خانواده است

پنج شنبه, 25 مرداد 1397 ساعت 17:18 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

آمار روز افزون طلاق در جامعه و فروپاشی کانون خانواده، می تواند بستر بسیاری از آسیب های اجتماعی باشد.

 

طلاق آسیبی جدی فرا روی خانواده هاست، آسیبی که به نوعی از دستاوردهای توطئه های فرهنگی و اجتماعی دشمنان محسوب می شود.

دشمنی که از میدان جنگ سخت به ستوه آمده بود، برای جدا کردن مردم از ارزش هاو آرمان های انقلاب اسلامی توطئه های فرهنگی را در دستور کار خود قرار داد.تهران - خبرنگار آسیب نیوز : 

ماهواره، فضای مجازی و رسانه را به عنوان ابزار کار در اخیار گرفت تا بتواند با ترویج سبک زندگی غربی در جوامع اسلامی، نقش زنان در خانواده را از نگاه خانواده محوری به شخص محوری که ارمغان سبک زندگی غربی است، تغییر دهد.

شبکه های ماهواره ای فارسی زبان، با پخش برنامه های حول محور خانواده، به دنبال تغییر نقش بانوان در خانه و ترغیب آنان به فعالیت های اجتماعی و آرایش و شخص محوری هستند.

گرچه بیکاری، اعتیاد جوانان و نابسامانی ها اقتصادی خود می تواند از ریشه های طلاق باشد، اما توطئه های دشمنان نقشی بی بدیل در این زمینه داشته است و امروز در پی غفلت های فرهنگی، امروز در خانواده‌ها تغییرات زیادی رخ داده است و متاسفانه روزانه شاهد رشد آمار طلاق در جامعه هستیم.

 

نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی و آگاهی بخشی راه صیانت از حریم خانواده است

 

حبیب الله خجسته پور، معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان، گفت: آگاهی بخشی و ترویج سبک زندگی اسلامی مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان است.

وی با اشاره به اینکه خانواده کوچکترین نهاد اجتماعی است، افزود: آگاهی بخشی به جوانان پیش از ازدواج در راستای انتخاب صحیح از دیگر اموری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

خجسته پور، اظهار داشت: هر چه ازدواج آگاهانه تر باشد، استحکام آن بیشتر و تاثیر گذاری این نهاد در جامعه افزایش می یابد.

 

 معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان، در ادامه با بیان اینکه وضعیت لرستان نسبت به میانگین کشوری در امر ازدواج و طلاق مناسب تر است، گفت: در استان لرستان از هر شش ازدواج یک مورد منجر به طلاق می شود.

 

وی در ادامه با اشاره به بالارفتن سن ازدواج در جامعه، بیان کرد: بیکاری و مشکلات اقتصادی از عامل های بلا رفتن سن ازدواج است.

 

خجسته پور، با تاکید برضرورت  ترویج ازدواج آسان در جامعه، افزود: مشارکت خیران در امر ازدواج جوانان و رفع مشکلات و دغدغه های آنان ضروری است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان تغییر سبک زندگی در دهه های اخیر را از دیگر عامل های بالا رفتن سن ازدواج جوانان دانست و افزود: ترویج سبک زندگی اسلامی مهم ترین راه رفع آسیب های اجتماعی است.

خجسته پور، خاطرنشان کرد: برای نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی لازم است، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب  طی سال های اخیر در خصوص سبک زندگی اسلامی و ایرانی مورد توجه قرار گیرد.

معنویت و عقاید بستر تحکیم خانواده و مقابله با توطئه های دشمنان است

حجت الاسلام علی لرستانی، کارشناس فرهنگی لرستان، هم با بیان اینکه خانواده در طول عمر بشریت منشاء فرهنگ‌ و تمدن بوده است، افزود:  امرزو دشمن تلاش می کند در قالب توطئه های مختلف به دنبال فروپاشی کانون خانواده است.

 

حجت الاسلام لرستانی، با اشاره به ضرورت نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی، اظهار داشت: ترویج سبک زندگی اسلامی مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان و صیانت از کانون گرم خانواده است.

وی همچنین با برشمردن ویژگی های خانواده اسلامی، گفت: در دین اسلام توجه خاصی به تحکیم خانواده شده است و از منظر دین، خانواده مهم ترین بنیان مقدس است.

 

حجت الاسلام لرستانی، با بیان اینکه  پایداری خانواده ها به برکت دین مبین اسلام است، ادامه داد: از منظر دین مقدس اسلام خانواده با نشاط وشاداب یک خانواده با معنویت و با اعتقاد است.

 

وی با اشاره به اهمیت تحکیم خانواده، و برشمردن برخی عوامل موثر در تحکیم بنیان خانواده ها، افزود: توجه به سبک زندگی اسلامی، حسن معاشرت در خانواده، نظم و انظباط، وجود روحیة مشورت در خانواده، صبر و پایداری زندگی، روحیة عفو و گذشت، حاکمیت صداقت در فضای خانواده ، پرهیز از سوء ظن، آفت حسد، رازداری و وفاداری، مشی با آرامش و بی‌تکبّر، حلم و بردباری، ترس از کیفر الهی، دوری از افراط و تفریط، تواضع، دوری از سختگیری و اسراف و نیز احسان به پدر و مادر، همگی از عوامل تحکیم خانواده‌ هستند.

 

حجت الاسلام لرستانی، در ادامه با اشاره به توطئه دشمنان برای ترویج سبک زندگی غربی در بین جوامع اسلامی، گفت: خانواده اسلامی با اعتقاد زندگی می کند، در حالی است که خانواده غربی با احساسات زندگی می کنند.

 

وی بیان کرد: این در حالی است که در سبک زندگی اسلامی یک خانواده مسلمان حول اعتقادات است و عواطف در این نوع زندگی حاکم است.

حجت الاسلام لرستانی، با اشاره به اینکه سبک زندگی غربی شخص محور است، بیان کرد: در خانواده های غربی شغل وکار وبی توجهی به فرزندان یک نوع کلاس است و طلاق وجدایی امری آسان است وفقط افراد به خود توجه دارند.

 

وی افزود: سبک زندگی اسلامی به دنبال ایجاد سازگاری دربین خانواده  و تربیت صحیح فزندان است.

 

حجت الاسلام لرستانی، اظهار کرد: برای تحکیم خانواده باید در مسائل مالی به پایین ترازخود ودر مسائل معنوی واعتقادی به بالادست خود نگاه کنیم، دراین حالت است که می توانیم عاطفه وصمیمیت نشاط رادرزندگی بدست بیاوریم.

تربیت اسلامی و صحیح فرزندان بستر ساختن جامعه ای سالم است

زهرا نظری، کارشناس فرهنگی، هم در این زمینه گفت: بیکاری و اعتیاد از ریشه های اصلی طلاق در جامعه امروزی است.

وی افزود: سبک زندگی و غفلت خانواده ها از برخی مسائل جوانان موجب شده بالا رفتن سطح توقعات برخی جوانان امروز شده است.

نظری،  با اشاره به اهمیت تربیت فرزندان، اظهار داشت: سبک زندگی اسلامی و تربیب صحیح فرزان موجب پرورش نسلی سالم، توانمند و با عزت نفس خواهد شد که آینده ای سالم و خانواده های با آسیب کمتر را پرورش خواهند داد.

وی بیان کرد: در این راستا لازم است والدین خود را مسئول تربیت فرزندان دانسته و در راستای تربیت صحیح و اسلامی فرزندان خود بکوشند.

 

نظری، خاطرنشان کرد: تربیت فرزندان به سبک دینی موجب خواهد شد تا هم کانون گرم خانواده‌ها پایدارتر و استوارتر و هم  فرزندان در آینده  خانواده ای سالم و جامعه ای سالم داشته باشند.

این کارشناس فرهنگی ، اظهار کرد: در این راستا باید مادران با دور شدن از فرهنگ غلط چون چشم و هم چشمی، انرژی‌های منفی را از خانواده دور کرده و وقت و انرژی خود را صرف صیانت از کانون خانواده کرده و با فرهنگ‌سازی صحیح، مواجهه صحیح با مشکلات را به فرزندان آموزش دهند.

 

 

 

 

خواندن 1756 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 

مقالات علمی

  • مضرات الکل بر مغز و بدن انسان چیست؟

    شاید تا الان از رسانه­‌ها یا دوستان شنیده باشید که الکل به مغز ما آسیب می‌رساند، اما چطور؟ لازمه دانستن این موضوع، شناختن کارهای مغز است، مغز مرکز کنترل و فرماندهی بدن است و خیلی از کارهای بدن به دستور آن انجام می شود (ضربان قلب ، گریه کردن، خندیدن،…
  • چگونه از خشم خود استفاده کنیم؟

    در تربیت کودک خشم والدین هم سهمی برای خودش دارد. در واقع اگر والدین نتوانند در لحظاتی معین خشمگین بشوند نشان خواهند داد که نسبت به کودکشان بی‌تفاوت هستند. کودکان نمی‌توانند در برابر طغیان‌های خشم که همراه با بی احترامی (داد زدن، فحش دادن، تحقیر و سرزنش کودک جلوی دیگران)…
  • بخل یا حسادت و بررسی انواع مختلف آن

    آیا بخل می‌تواند یک احساس مثبت باشد؟ به نظر شما آیا حسادت می‌تواند روی دیگری نیز اثر داشته باشد و به جای ویران کردن خود و اطرافیان در حقیقت بتواند در انجام امور به ما کمک کند؟ با یک مثال شروع می‌کنیم: شما برای مدتی نسبتا طولاتی دلتان را برای…
  • نوجوان خشمگین و روش های برقراری ارتباط با او

    در دنیای امروز راه حل های متفاوتی برای حل مشکلات مختلف وجود دارد، مهمترین آنها ارتباط برقرار کردن با فرد مقابل است. صحبت کردن درباره پیشنهادات؛ صحبت کردن درباره نظرات و… که از طریق این ارتباط و بیان کردن مشکلات، خیلی از آن ها به سادگی حل می شود. اما…
  • چگونه به بچه‌ها آموزش دهیم مهربان و محکم باشند؟

    نگرانی درباره اعتیاد به دارو ، روی آوردن به مشروبات الکلی، رانندگی در حالت خواب آلودگی، سیگار کشیدن، نگرانی درباره موفقیت در مدرسه و ورزش‌های لازم برای سلامتی، فراهم کردن خانه و هزینه مناسب، توجه به نمرات و عملکردها و… واقعا لیست نگرانی‌های والدین درباره فرزندانشان می‌تواند به کره ماه…

دریافت روزنامه های روز

پیام بنیانگذار بنیاد

برای ساختارشکنی در راستای کاهش آسیب آمده ایم!

مصطفی راستینه هر اجتماع انساني، فرهنگ خاصي دارد که مي‏توان...