Highlighter
مقام معظم رهبری: مهمترین راه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ورود از منظر دین است.
حضرت امام خمینی (قدس السره): امروز اسلام به شما محتاج است، قرآن کریم محتاج به شماست، خودتان را اصلاح کنید.
حضرت امام خمینی (قدس السره): من گمان میکنم که آن چیزی که به اسلام بیشتر از همه چیز ضرر زده است، عدم تربیت صحیح است.

آخرین اخبار

حرکات اصلاحی
ارسال گزارش
خبرنگار افتخاری

ProJoom Multi Rotator: No banners detected!

کاهش سن ایدز در ایران

یکشنبه, 11 آذر 1397 ساعت 11:46 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

کارشناس بیماری های رفتاری با بیان اینکه سن ابتلا به این بیماری کاهش یافته و مبتلایان زن رو به افزایش هستند، گفت: ضروری است که کلیه ارگان های دولتی و غیر دولتی دست به دست هم داده و در شناساندن و انگ زدایی این بیماری در جامعه تلاش کنند چرا که یک آسیب اجتماعی بوده و به همه آحاد ملت مربوط می شود. تهران-خبرنگار آسیب نیوز

کارشناس بیماری های رفتاری گفت: ترس از قضاوت یا طرد شدن یکی از دلایلی است که باعث می‌شود افراد حتی در زمان مواجهه با ویروس تمایلی به وضعیت خود نشان ندهند که در چهارمین برنامه استراتژیک کشوری کنترل ایدز با رویکرد نوین به این مسئله پرداخته شده به این ترتیب که هدف انگ زدایی بوده تا به بیمار اچ آی وی هم مثل دیگر بیماری های مزمن مانند دیابت و هپاتیت فارغ از هر گونه قضاوت و برچسب پرداخته شود. حداد اظهار کرد: نخستین مورد ثبت شده مبتلا به HIV در ایران در سال 66 در یک کودک ۶ساله مبتلا به بیماری هموفیلی شناسایی شد که از فرآورده‌های خونی آلوده وارداتی از فرانسه دریافت کرده بود. وی در ادامه بیان کرد: در بیماری HIV ممکن است بیمار در ابتدا متوجه هیچ علامتی نشود و بعد از ورود ویروس علایمی شبیه به آنفولانزا مشاهده می شود که اغلب پس از یک هفته از بین می رود. کارشناس بیماری های رفتاری با اشاره به اینکه این عفونت، بی سر و صدا به تضعیف سیستم ایمنی بدن می پردازد، گفت: از روی ظاهر فرد نمی توان تشخیص داد که به این بیماری مبتلا هست یانه و تنها با یک آزمایش ساده به مدت ۲۰ دقیقه مشخص می شود. وی استفاده از وسایل شخصی و یک بار مصرف در مراجعه به آرایشگاه ها، انجام حجامت، معتادین تزریقی، حفاظت از ارتباط های مشکوک جنسی را از روش های بسیار مهم درمان بیماران HIV عنوان کرد و افزود: با درمان فرد مبتلا تعداد ویروس کم شده وانتقال صورت نمی گیرد. حداد خون و فرآورده های خونی، ارتباط جنسی محافظت نشده، انتقال ویروس از طریق مادر آلوده به جنین وکودک را از راه های انتقال بیماری ایدز دانست و توضیح داد: خوشبختانه با وجود داروهای موجود باعث شده میزان ویروس در بدن بیماران مبتلا به HIV به صفر برسد و خطر شیوع بسیارکم شود. وی یادآوری کرد: درمان به موقع موجب می شود که فرد مبتلا هم مانند همه انسان های عمر طبیعی داشته باشند و اگر مادری باردار شود کودکی سالم به دنیا آورد و در مراکز خدمات جامع سلامت این تست به صورت رایگان از زنان باردار تهیه می شود. وی باتوجه به اینکه داروهای اچ آی وی بسیار گران می‌باشد و داروها رایگان در اختیار بیماران قرار می گیرد، عنوان کرد: آگاهی اجتماعی بهترین واکسن جهت پیشگیری از بیماری می باشد. کارشناس بیماری های رفتاری با بیان اینکه سن ابتلا به این بیماری کاهش یافته و مبتلایان زن رو به افزایش هستند، گفت: ضروری است که کلیه ارگان های دولتی و غیر دولتی دست به دست هم داده و در شناساندن و انگ زدایی این بیماری در جامعه تلاش کنند چرا که یک آسیب اجتماعی بوده و به همه آحاد ملت مربوط می شود. وی با عنوان این مطلب که این بیماری به گروه و طبقه خاصی تعلق ندارد و همه در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند، افزود: بالاترین درصد الگوی انتقال در کشور ابتدا اعتیاد تزریقی بود که به سمت ارتباط جنسی محافظت نشده تغییر جهت داده است و استان سیستان و بلوچستان نیز از این قاعده مستثنی نیست و بیشترین الگوی انتقال در استان ارتباط جنسی می باشد که نیاز به آموزش رویکرد نوین اچ آی وی در همه گروه های جامعه دارد. حداد خاطر نشان کرد: از سال ۸۴ تاکنون هیچ مورد مثبت از انتقال خون نداشته و کلیه خون های اهدایی از نظر اچ آی وی کنترل می شود. وی در پایان گفت: در رویکرد نوین بیماری با نام اچ آی وی مطرح می شود چرا که ایدز آخرین مرحله بیماری بوده و فردی که تحت درمان قرار گیرد احتمال اینکه وارد مرحله ایدز شود صفر می‌باشد.

انتهای پیام/

خواندن 1470 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 

مقالات علمی

  • مضرات الکل بر مغز و بدن انسان چیست؟

    شاید تا الان از رسانه­‌ها یا دوستان شنیده باشید که الکل به مغز ما آسیب می‌رساند، اما چطور؟ لازمه دانستن این موضوع، شناختن کارهای مغز است، مغز مرکز کنترل و فرماندهی بدن است و خیلی از کارهای بدن به دستور آن انجام می شود (ضربان قلب ، گریه کردن، خندیدن،…
  • چگونه از خشم خود استفاده کنیم؟

    در تربیت کودک خشم والدین هم سهمی برای خودش دارد. در واقع اگر والدین نتوانند در لحظاتی معین خشمگین بشوند نشان خواهند داد که نسبت به کودکشان بی‌تفاوت هستند. کودکان نمی‌توانند در برابر طغیان‌های خشم که همراه با بی احترامی (داد زدن، فحش دادن، تحقیر و سرزنش کودک جلوی دیگران)…
  • بخل یا حسادت و بررسی انواع مختلف آن

    آیا بخل می‌تواند یک احساس مثبت باشد؟ به نظر شما آیا حسادت می‌تواند روی دیگری نیز اثر داشته باشد و به جای ویران کردن خود و اطرافیان در حقیقت بتواند در انجام امور به ما کمک کند؟ با یک مثال شروع می‌کنیم: شما برای مدتی نسبتا طولاتی دلتان را برای…
  • نوجوان خشمگین و روش های برقراری ارتباط با او

    در دنیای امروز راه حل های متفاوتی برای حل مشکلات مختلف وجود دارد، مهمترین آنها ارتباط برقرار کردن با فرد مقابل است. صحبت کردن درباره پیشنهادات؛ صحبت کردن درباره نظرات و… که از طریق این ارتباط و بیان کردن مشکلات، خیلی از آن ها به سادگی حل می شود. اما…
  • چگونه به بچه‌ها آموزش دهیم مهربان و محکم باشند؟

    نگرانی درباره اعتیاد به دارو ، روی آوردن به مشروبات الکلی، رانندگی در حالت خواب آلودگی، سیگار کشیدن، نگرانی درباره موفقیت در مدرسه و ورزش‌های لازم برای سلامتی، فراهم کردن خانه و هزینه مناسب، توجه به نمرات و عملکردها و… واقعا لیست نگرانی‌های والدین درباره فرزندانشان می‌تواند به کره ماه…

دریافت روزنامه های روز

پیام بنیانگذار بنیاد

برای ساختارشکنی در راستای کاهش آسیب آمده ایم!

مصطفی راستینه هر اجتماع انساني، فرهنگ خاصي دارد که مي‏توان...