Highlighter
مقام معظم رهبری: مهمترین راه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ورود از منظر دین است.
حضرت امام خمینی (قدس السره): امروز اسلام به شما محتاج است، قرآن کریم محتاج به شماست، خودتان را اصلاح کنید.
حضرت امام خمینی (قدس السره): من گمان میکنم که آن چیزی که به اسلام بیشتر از همه چیز ضرر زده است، عدم تربیت صحیح است.

آخرین اخبار

حرکات اصلاحی
ارسال گزارش
خبرنگار افتخاری

ProJoom Multi Rotator: No banners detected!

مراجعه به کلانتری‌ها مجازی می‌شود

چهارشنبه, 21 آذر 1397 ساعت 16:30 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی (ناجا) گفت: در راستای سرعت بخشی در ارائه خدمات انتظامی با بهره گیری از فناوری های نوین ارتباطی به مردم، کلانتری ها هوشمندسازی و مجازی می شوند..تهران-خبرنگار آسیب نیوز: 

 

سردار محمد شرفی روز چهارشنبه در نشست شورای عالی تحول کلانتری و پاسگاه ها با اشاره به اینکه پلیس در گذشته ساختارهایی سخت و رویکردی سلبی داشت، افزود: این رویکرد به تدریج متحول شده و به سوی جامعه محور شدن و اتخاذ رویکردهای ایجابی پیش رفته است که در این زمینه بهره مندی از ظرفیت های فناورانه نقش بی بدیلی داشته و این فرآیند برای توسعه پلیس هوشمند و پاسخگو ادامه دارد.

 

وی اظهار داشت: کارشناسان پلیس در حال مطالعه روی هوشمندسازی و مجازی کردن کلانتری ها برای کاهش مراجعات مردم به رده های انتظامی هستند. این طرح در راستای پاسخگو بودن پلیس با بهره مندی از فناوری های نوین ارتباطی است که این موضوع به افزایش رضایتمندی مردم منجر خواهد شد.

 

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین عناصر نظارت بر رعایت حقوق شهروندی در کلانتری ها و ماموریت های انتظامی، توسعه دوربین های پایش تصویری ثابت و سیار است، تصریح کرد: تحقق این امر با حمایت های مجدانه فرمانده نیروی انتظامی به صورت آزمایشی اجرا و نتیجه آن رضایت بخش بود که در حال توسعه این تجهیزات در تمام رده های انتظامی در سراسر کشور هستیم.

 

وی با اشاره به رهنمودهای فرمانده معظم کل قوا در سالگرد ارتحال امام راحل (ره) که فرمودند «در راه پیشرفت، توقف ممنوع است؛ خودشگفتی ممنوع است؛ غفلت ممنوع است» افزود: تدابیر حضرت آقا نقشه راه ماست.

 

سردار شرفی خاطر نشان کرد: به منظور موفقیت در تحول کلانتری ها و پاسگاه ها باید کمیسیون های زیرمجموعه دبیرخانه شورای عالی تحول کلانتری ها و پاسگاه ها (کوپ) با افزایش ضریب دقت، سرعت تحولات را افزایش دهند.

 

وی اظهار داشت: اولویت ناجا برای اجرای این طرح، استفاده مناسب و منطقی از دانش، تجهیزات و فناوری ها برای بالا بردن کیفیت خدمات، ماموریت ها و کاهش خطاهای انتظامی و هزینه های مادی و معنوی است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

خواندن 1437 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 

مقالات علمی

  • مضرات الکل بر مغز و بدن انسان چیست؟

    شاید تا الان از رسانه­‌ها یا دوستان شنیده باشید که الکل به مغز ما آسیب می‌رساند، اما چطور؟ لازمه دانستن این موضوع، شناختن کارهای مغز است، مغز مرکز کنترل و فرماندهی بدن است و خیلی از کارهای بدن به دستور آن انجام می شود (ضربان قلب ، گریه کردن، خندیدن،…
  • چگونه از خشم خود استفاده کنیم؟

    در تربیت کودک خشم والدین هم سهمی برای خودش دارد. در واقع اگر والدین نتوانند در لحظاتی معین خشمگین بشوند نشان خواهند داد که نسبت به کودکشان بی‌تفاوت هستند. کودکان نمی‌توانند در برابر طغیان‌های خشم که همراه با بی احترامی (داد زدن، فحش دادن، تحقیر و سرزنش کودک جلوی دیگران)…
  • بخل یا حسادت و بررسی انواع مختلف آن

    آیا بخل می‌تواند یک احساس مثبت باشد؟ به نظر شما آیا حسادت می‌تواند روی دیگری نیز اثر داشته باشد و به جای ویران کردن خود و اطرافیان در حقیقت بتواند در انجام امور به ما کمک کند؟ با یک مثال شروع می‌کنیم: شما برای مدتی نسبتا طولاتی دلتان را برای…
  • نوجوان خشمگین و روش های برقراری ارتباط با او

    در دنیای امروز راه حل های متفاوتی برای حل مشکلات مختلف وجود دارد، مهمترین آنها ارتباط برقرار کردن با فرد مقابل است. صحبت کردن درباره پیشنهادات؛ صحبت کردن درباره نظرات و… که از طریق این ارتباط و بیان کردن مشکلات، خیلی از آن ها به سادگی حل می شود. اما…
  • چگونه به بچه‌ها آموزش دهیم مهربان و محکم باشند؟

    نگرانی درباره اعتیاد به دارو ، روی آوردن به مشروبات الکلی، رانندگی در حالت خواب آلودگی، سیگار کشیدن، نگرانی درباره موفقیت در مدرسه و ورزش‌های لازم برای سلامتی، فراهم کردن خانه و هزینه مناسب، توجه به نمرات و عملکردها و… واقعا لیست نگرانی‌های والدین درباره فرزندانشان می‌تواند به کره ماه…

دریافت روزنامه های روز

پیام بنیانگذار بنیاد

برای ساختارشکنی در راستای کاهش آسیب آمده ایم!

مصطفی راستینه هر اجتماع انساني، فرهنگ خاصي دارد که مي‏توان...