Highlighter
مقام معظم رهبری: مهمترین راه پیشگیری از آسیب های اجتماعی ورود از منظر دین است.
حضرت امام خمینی (قدس السره): امروز اسلام به شما محتاج است، قرآن کریم محتاج به شماست، خودتان را اصلاح کنید.
حضرت امام خمینی (قدس السره): من گمان میکنم که آن چیزی که به اسلام بیشتر از همه چیز ضرر زده است، عدم تربیت صحیح است.

آخرین اخبار

حرکات اصلاحی
ارسال گزارش
خبرنگار افتخاری

ProJoom Multi Rotator: No banners detected!

ایجاد نظام مدیریت جامع اطلاعات بحران کشور

سه شنبه, 28 فروردين 1397 ساعت 16:16 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث سازمان مدیریت بحران کشور از توسعه و بهینه سازی نظام پایش و مستندسازی سیستم مدیریت بحران کشور خبر داد.

تهران-خبرنگار آسیب نیوز: درباره اقدامات این مرکز در سالی که گذشت افزود: توسعه و بهینه سازی  نظام پایش و مستند سازی سیستم مدیریت بحران که به سامانه سما مشهور است در سال 96 در دستورکار قرارگرفت و در همین راستا اقدام به دریافت لایه های اطلاعاتی و استفاده از پایگاه اطلاعاتی سازمان ها و دستگاه های ذیربط در حوزه مدیریت بحران و بارگذاری در سامانه سما کردیم.

وی ادامه داد: با استناد به بند 5 و 17 از ماده 8 قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور که مربوط به مستندسازی حوادث، اقدامات و تجزیه و تحلیل آنها و نیز ایجاد نظام مدیریت جامع اطلاعات به کمک شبکه های اطلاعاتی مراکز علمی-تحقیقاتی ذیربط و سازمانهای اجرایی مسئول و تشکیل مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث وابسته به سازمان است، جامعیت اطلاعات اصلی ترین عنصر و مشخصه بارز سیستم است، تمام مراحل حوادث و بحران ها از ثبت اطلاعات در هنگام بروز حادثه تا ثبت خسارات، بودجه، پروژه ها، تجهیزات، آموزش ها و مانورها و شورای هماهنگی استانها و... را در برمی گیرد و در کنار تمام این ها، به مواردی مثل دریافت اطلاعات از هواشناسی کشور، موسسه ژئوفیزیک، سازمان امداد و نجات، راهداری و حمل و نقل جاده ای وسیستم اطلاعات جغرافیایی و... پرداخته شده است.

به گفته رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث سازمان مدیریت بحران کشور، اتوماسیون اطلاعاتی مدیریت بحران با رویکرد مدیریت اطلاعاتی حوادث و به تحت وب در قالب10 زیر سیستم پیاده‌سازی شده است که زیرسیستم های  ثبت حوادث، خسارات، پروژه، داده های مکانی، دوره های آموزشی، مانورها، تجهیزات و ادوات، سازمان‌های مردم نهاد، شورای هماهنگی و واحد هشدار سریع از جمله آنهاست و در حال حاضر حدود 500 کاربر استانی و سازمانی از این سامانه استفاده کرده و تکمیل اطلاعات آن همراهی می کنند.

وی تقویت سامانه‌های تلفن ثابت، سیار و بیسیم و هرگونه تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری تخصصی و عمومی برای ایجاد شبکه وسیع اینترانت و اینترنت برای بالابردن سطح اطلاع رسانی در مراحل مختلف مدیریت بحران را از دیگر اقدامات انجام شده در سالی که گذشت برشمرد.

رحمتی نژاد با بیان اینکه سامانه ویدئو کنفرانس در سطح سازمان و ادارات کل بحران استانها در بستر اینترنت راه اندازی شده است، گفت: این سامانه برای اطلاع سازمان و استانها از اخبار و رویدادهای اتفاق افتاده در سطح استان های کشور و امکان سنجی شرایط لازم برای راه اندازی شبکه بی سیم سازمان مدیریت بحران به منظور افزایش ضریب پاسخگویی در زمان بحران، مدیریت بهینه‌تر بحران، هماهنگی ارگان‌ها در مراحل آمادگی و مقابله، برقراری ارتباط مستقیم صوتی و تصویری با اداره کل مدیریت بحران استانداری‌های سراسر کشور و دستگاه های مرتبط با مدیریت بحران جهت برگزاری جلسات و ملاقات‌های غیر حضوری در کوتاه ترین زمان از طریق راه اندازی سیستم ارتباطی و ویدیو کنفرانس راه اندازی شده است.

رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث سازمان مدیریت بحران کشور، امکان سنجی شرایط برای راه اندازی شبکه بی سیم سازمان مدیریت بحران کشور به منظور افزایش ضریب پاسخگویی در زمان بحران، مدیریت بهینه تر بحران و هماهنگی ارگان ها در مراحل آمادگی و مقابله را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: در سالی که گذشت امکان برقراری ارتباط مستقیم صوتی و تصویری با اداره کل مدیریت بحران  استانداری های سراسر کشور و دستگاه های مرتبط با مدیریت بحران برای برگزاری جلسات و ملاقات های غیر حضوری در کوتاهترین زمان ممکن فراهم شد.

وی استفاده از امکانات و ظرفیت‌های اپراتورهای تلفن همراه در کشور برای گسترش شبکه های مخابراتی، راهاندازی  بیش از 3500  کد های پنج رقمی بر روی خطوط دائمی همراه اول کارکنان سازمان مدیریت بحران، ادارات کل بحران استانها، کارگروه ها و حوزه های مرتبط با مدیریت بحران جهت برقراری ارتباط با اولویت بالا در زمان بحران و   مدیریت بهتر حوادث و -استفاده از ظرفیت سازمان فضایی ایران با رویکرد بهره برداری مناسب و موثر از فناوری های فضایی در حوزه های کاربردی مدیریت بحران را نیز جزو اقدامات انجام شده در سال 96 برشمرد.

رئیس مرکز مدیریت اطلاعات و حوادث سازمان مدیریت بحران کشور درباره اهم اقدامات در خصوص حوادث بزرگ رخ داده در سال 96 نیز گفت: هماهنگی با سازمان فضایی ایران برای برقراری ارتباط ماهواره ای از طریق ماهواره ایرانست 21 در مناطق زلزله زده و ارایه پهنای باند ماهواره ای برای ارایه خدمات به آسیب دیدگان حادثه، ارسال اطلاعیه ها واخطاریه های سازمان هواشناسی  به اداره کل مدیریت بحران استان ها و سایر دستگاههای ذیربط، رصد لحظه به لحظه پس لرزه های رخداده در استانهای تحت تاثیر حادثه  و اطلاع رسانی سریع از طریق پیامک و ارایه به مدیران مربوطه،  رصد آخرین وضعیت راههای مواصلاتی از طریق دوربین های راهداری و ارایه گزارش به مدیران مربوطه و  فراهم آوردن شرایط لازم  برای اطلاع رسانی دقیق و هدفمند از ابعاد مختلف حادثه در سطح استانی و ملی برای پیشبرد اهداف کلان مدیریت بحران از جمله این اقدامات بوده است.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

 

خواندن 438 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 

مقالات علمی

  • مضرات الکل بر مغز و بدن انسان چیست؟

    شاید تا الان از رسانه­‌ها یا دوستان شنیده باشید که الکل به مغز ما آسیب می‌رساند، اما چطور؟ لازمه دانستن این موضوع، شناختن کارهای مغز است، مغز مرکز کنترل و فرماندهی بدن است و خیلی از کارهای بدن به دستور آن انجام می شود (ضربان قلب ، گریه کردن، خندیدن،…
  • چگونه از خشم خود استفاده کنیم؟

    در تربیت کودک خشم والدین هم سهمی برای خودش دارد. در واقع اگر والدین نتوانند در لحظاتی معین خشمگین بشوند نشان خواهند داد که نسبت به کودکشان بی‌تفاوت هستند. کودکان نمی‌توانند در برابر طغیان‌های خشم که همراه با بی احترامی (داد زدن، فحش دادن، تحقیر و سرزنش کودک جلوی دیگران)…
  • بخل یا حسادت و بررسی انواع مختلف آن

    آیا بخل می‌تواند یک احساس مثبت باشد؟ به نظر شما آیا حسادت می‌تواند روی دیگری نیز اثر داشته باشد و به جای ویران کردن خود و اطرافیان در حقیقت بتواند در انجام امور به ما کمک کند؟ با یک مثال شروع می‌کنیم: شما برای مدتی نسبتا طولاتی دلتان را برای…
  • نوجوان خشمگین و روش های برقراری ارتباط با او

    در دنیای امروز راه حل های متفاوتی برای حل مشکلات مختلف وجود دارد، مهمترین آنها ارتباط برقرار کردن با فرد مقابل است. صحبت کردن درباره پیشنهادات؛ صحبت کردن درباره نظرات و… که از طریق این ارتباط و بیان کردن مشکلات، خیلی از آن ها به سادگی حل می شود. اما…
  • چگونه به بچه‌ها آموزش دهیم مهربان و محکم باشند؟

    نگرانی درباره اعتیاد به دارو ، روی آوردن به مشروبات الکلی، رانندگی در حالت خواب آلودگی، سیگار کشیدن، نگرانی درباره موفقیت در مدرسه و ورزش‌های لازم برای سلامتی، فراهم کردن خانه و هزینه مناسب، توجه به نمرات و عملکردها و… واقعا لیست نگرانی‌های والدین درباره فرزندانشان می‌تواند به کره ماه…

دریافت روزنامه های روز

پیام بنیانگذار بنیاد

برای ساختارشکنی در راستای کاهش آسیب آمده ایم!

مصطفی راستینه هر اجتماع انساني، فرهنگ خاصي دارد که مي‏توان...